Dans & Sport

Wat zullen we dit jaar weer eens doen. Als het niet een feestarrangement moet worden dan is het boeken van een dansworkshop een origineel idee.

Alle workshops kunnen uitgebreid worden met een hapje en/of drankje in de pauze.
(de workshops zijn v.a. 10 pers. te boeken)

Home / Workshop Hiphop / Volwassenen

Wij beschikken over diverse entertainment onderdelen om uw feestmiddag of avond een extra sfeer te geven. Dit stukje entertainment bestaat uit een workshop met eventueel een hapje(s) en een drankje(s).Hiphop-arrangement:
(tijdsduur: 1 uur)

Tijdens deze workshop van 1 uur leert u op een leuke simpele choreografie Hiphop en Streetdance moves. Dit wordt op een rustige manier aan u geleerd. Deze dansvorm is hot en is onder de jeugd of jeugdig voelende een rage. Erg leuk om te doen en geschikt voor een ieder die van nieuwe dansvormen en MTV en TMF muziek houdt.


De kosten van deze workshop bedraagt € 15,00 per persoon. Er geldt een totaalminimum van € 150,00 per uur. Bij minder dan 10 pers bent u toch € 150,00 verschuldigd. Dit bedrag is exclusief eten en drinken.


Tijdens de workshop kunt u ook kiezen om het arrangement uit te breiden met hapjes en /of een drankje. Kiest u een workshop met pauze duurt de gehele workshop een kwartier langer.

 

 

Hoofdvestiging Centrum Alphen ->

Stijl Dag Tijd Start Kosten
Workshop Hiphop In overleg In overleg-- € 15,- aanmelden