223951_453650021320999_707470730_n

Auditie

Auditie voor selctie crews:

Voor auditie Cools Dance College; klik hier

 

__________________________________________________


Hou jij van uitdagingen?

Sta je graag in de belangstelling?

Vechtersmentaliteit?

Hou jij van landelijke competities?

Hou jij van dansen in een crew?

Hou jij van optredens?Allerlei vragen waarop je wellicht ja of nee kan zeggen.
Binnen onze dansschool kennen we 3 soorten selectie afdelingen:

1. Allround selectie: Streetdance en Moderne Dans

De allround selectie richt zich op 2 stijlen nl.: Streetdance/hiphop en Moderne dans. Wellicht ben jij een dansers die het geweldig vindt om om je gevoel van de muziek om te zetten in de sierlijke bewegingen van moderne dans. Maar, Streetdance/hiphop vind je ook super om te doen. Dan kan de allround selectie perfect zijn voor jou.


2. Urban selectie : Hiphop

De urban selectie richt zich op 1 stijl; de urban dansvormen, hiphop, dancehall, house, waving ed. Vind jij hiphop geweldig en wil je niet anders? Andere stijlen vind je minder leuk. Heb je lef en uitstraling. je luistert graag naar rap, hiphop, r&b, funk muziek. Waag dan je kans, wellicht is de urban selectie dan geschikt voor je.

3. Cools Dance College Deze selectie afdeling richt zich niet op wedstrijden en crews maar eerder opd danser zelf. Danstalenten kunnen zichzelf verder ontwikkelen binnen een breder scala aan dansstijlen. Ja kan hier veel meer over lezen via dit linkje: KLIK . Om mee te kunnen doen, moet je auditie doen of geselecteerd worden tijdens de recreatielessen. De audities zijn 1 of 2 maal per seizoen. Word je geselecteerd, kom je door de auditie heen, dan ga je, na goedkeuring van je ouder(s) cq verzorger(s) meedraaien bij, of de allround selectie, of de urban selectie.
Voor nieuwe selectie dansers is er eerst een proefperiode van 1 maand (4 trainingen). Deze proefperiode is voor jou en de coach om te ontdekken of je geschikt bent. Voor de Cools Dance College start er een pilot waaraan dansers mogelijk kunnen deelnemen via auditie.


Meedoen? scroll naar beneden voor het aanmeldingsformulier:

 ↓

Er staat nu 1 auditie in de agenda: nl zaterdag 12 oktober 2019 (Allround selectie)

Om mee te doen aan de auditie hoef je geen lid te zijn van onze dansschool of een andere dansschool.Deelname bedraagt: € 4,00 (aan de deur te betalen)


Wie mag eraan meedoen: Een ieder vanaf 7 jaar.

Aanmeldingsformulier auditie: