ACADEMYbanner

Cools Academy

 Cools Dance College

 De leerlingen van Cools Dance College besteden meerdere uren per week aan het trainen en genieten van meer diepgang in hun dans. Dans of dansles is niet alleen sport, maar ook cultuur en kust. Wie op jonge leeftijd zichzelf verder ontwikkeld in dans met zijn vele verschijningsvormen, profiteert daar later op verschillende vlakken van.

 Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Een enorme boost voor de motoriek;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Sociale vaardigheden;
  • Creativiteit;
  • Zelfvertrouwen;

 Bovendien is de dancecollege een hele goede basis in het geval je later ooit nog verder iets wilt gaan doen met dans. Denk daarbij aan MBO-dans of HBO-dans.

 Hoe prestigieus het allemaal ook lijkt, of misschien wel is, om deel te nemen aan onze Dance College, plezier in dansen komt op de eerste plaats. Natuurlijk streven de docenten van deze bijzondere dansles er wel naar om het beste uit je te halen. Er wordt wel degelijk gewerkt aan de verdere ontwikkeling van je danstalent.

Bij ons ontwikkel je jezelf in je eigen tempo, word je een nog betere danser dan je al was en heb je kennis van zaken.

 Voor wie is Cools Dance College geschikt?

 Je kunt je alleen aansluiten bij Cools Dance College op uitnodiging of via auditie. Voor kinderen gaan wij uit van een leeftijd van 7 – 10 jaar en voor tieners vanaf 11 jaar.

Zaterdag 22 aug. is er weer onze auditie, kom ook ontdekken en doe mee, misschien ben jij er al helemaal klaar voor om aankomend seizoen al mee te doen.

Scroll naar onderen voor inschrijfformulier.


Meer informatie hierover kan via: administratie@dansenleren.nl