ACADEMYbanner

Cools Academy

COOLS ACADEMY

Boost your talent.

Je vindt het heerlijk om te dansen of zingen en /of acteren, je kan niet wachten tot de volgende les of training weer begint, je hebt doorzettingsvermogen en je hebt ook nog eens talent. Dan is het tijd om wellicht lessen te gaan volgen aan de Cools Academy. Dit onderdeel van Cools Dance&Events richt zich op talentontwikkeling van kinderen en tieners onder begeleiding van professionele docenten. Cools Academy bestaat uit 2 richtingen 1. Dansafdeling 2. Theaterafdeling
Je kan je hiervoor niet aanmelden. Het werkt op uitnodiging via onze docenten.

COOLS TALENT POOL

The Next Level.

Binnen onze jeugdafdeling dans en theater zijn onze docenten altijd alert of er talenten aanwezig zijn in de recreatielessen. Mocht jouw zoon of dochter een advies meekrijgen om te gaan deelnemen aan de talent pool van de Cools Academy dan is er bij hem of haar talent gespot. De talent pool is er speciaal om talent te boosten en de leerlingen meer te leren dan ze nu wellicht doen tijdens hun reguliere les.

De Cools Talent Pool bestaat uit 2 richtingen:
1. De dansafdeling: In deze talent pool train je 1 uur per week extra naast de dansles die je al volgt. In dit extra uurtje gaan we werken aan diverse dance skills zoals; Ballet, Moderne dans, urban contemporary en Jazz.
2. De theaterafdeling: In deze talent pool train je 1 uur per week extra naast de musical en/of zangles die je al volgt. In dit extra uurtje gaan we werken aan je diverse theater skills: Acteren, zingen en showdance zijn de stijlen die wekelijks behandeld gaan worden.

De Talent Pool van Cools Academy kan een voorbode zijn voor meer dans en/of theater.

De Cools Vooropleiding is wellicht de volgende stap om je verder te ontwikkelingen en klaar te stomen voor audities om aangenomen te worden op een MBO of HBO opleiding gerelateerd aan dans en/of theater.