Ballroom & Latin

HONEYMOONCURSUS - Openingsdans leren:

It’s partytime!
Danscentrum Harry Cools is de dansschool om jullie openingsdans cq weddingdance te leren. Van een swingende en romantische start en/of een klein showtje om jullie gasten te verrassen. Foxtrot, Salsa, Rock, Boogie Woogie, Hiphopmoves of stijldansen er is tegenwoordig zoveel leuks mogelijk. Meer weten scroll naar beneden.

Home / Honeymooncursus / Volwassenen

Trouwen? Zorg voor een onvergetelijke openingsdans!

 

Als het huwelijk is voltrokken en de trouwringen zijn uitgewisseld, is het tijd voor een feest. Traditiegetrouw openen bruid en bruidegom het feest met de eerste dans. Danscentrum Harry Cools is bij uitstek geschikt om de openingsdans op jullie bruiloft voor te bereiden, zodat jullie de show kunnen stelen! Foxtrot, Salsa, Rock ‘n Roll, Boogiewoogie, Hiphopmoves of stijldansen, het is allemaal mogelijk. Scroll snel naar beneden voor meer informatie.

 

Na de openingsdans kan het feest pas echt beginnen

 

Bij Danscentrum Harry Cools ben je aan het goede adres om een spectaculaire openingsdans te leren. Verras je gasten met een coole Foxtrot, een gewaagde Salsa of een swingende latin. Of kies voor gedurfde Rock ’n Roll moves. Het is allemaal een kwestie van goede voorbereiding.

 

Je kunt natuurlijk ook gewoon je kennis voor stijldansen bijspijkeren, of een dans naar keuze voor de gelegenheid bij ons instuderen.

 

Ruim 55 jaar ervaring in dansles geven

 

Het is alweer meer dan een halve eeuw geleden dat bij Danscentrum Harry Cools de eerste danslessen werden gegeven. Nog altijd is dansen populair bij jong en oud. Leuk, voor een avondje uit of gezellig samen dansen leren voor een speciale gelegenheid zoals een huwelijk.

 

Kom gezellig eens langs om de mogelijkheden voor een spetterende openingsdans te bespreken. Hebben jullie een favoriet muzieknummer? Dan kunnen we samen kijken of we dat kunnen gebruiken voor jullie openingsdans. Ook voor tips en advies over gepaste kleding op jullie huwelijksfeest kan je bij ons terecht.

 

FAQ

 

Kan iedereen bij jullie komen voor de openingsdans, of moet je al enige ervaring hebben?

 

Iedereen kan bij ons terecht. Ook degenen die altijd claimen dat ze twee linkervoeten hebben zijn van harte welkom. Wedden dat we je kunnen helpen?

 

Ik hoor geen ritme

 

Een veelgehoorde uitspraak. Maak je daarover geen zorgen. Onze ervaren dansleraren en -leraressen kunnen je daar prima bij helpen. In no-time hebben ze je dat haarfijn bijgebracht.

 

Mijn vriend(in) ziet dansen niet echt zitten

 

Dat horen we vaker. Meestal heeft dat te maken met een stukje onzekerheid, drempelvrees zo je wilt. Over het algemeen is dat na de eerste les over en geniet hij of zij net zoveel als jij van de lessen.

 

Hoe lang duurt een cursus?

 

  • De honeymooncursus bestaat uit drie privélessen van 50 – 60 minuten per keer. Jullie zijn dan samen met een dansdocent. Deze cursus richt zich uitsluitend op de openingsdans voor jullie receptie of bruiloftsfeest. De data en tijden van de lessen zijn altijd in overleg.

 

  • De algemene groepscursus bestaat bijvoorbeeld uit 14 lessen van 75 minuten. Bij deze cursus zijn tijdens alle lessen twee docenten aanwezig. Jullie leren dansen op verschillende ritmes, zodat je het gehele feest aan alles kunt meedoen. Duurt het nog even voordat je gaat trouwen en heb je dus nog voldoende tijd? Dan adviseren wij om voor de groepscursus te kiezen. De lessen worden éénmaal per week gegeven volgens een vast rooster.

 

Onze bruiloft is al over een paar weken, zijn we nog op tijd?

 

Over het algemeen wel. Neem wel zo snel mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wat voor schoenen moet ik aan?

 

Gewoon schoenen waar je lekker op loopt. Sportschoenen mag, maar liever geen slippers, want dat is geen succes om op te leren dansen. Je kunt ook je trouwschoenen meenemen als je dat wilt. Zijn die meteen lekker ingelopen.

 

Welke muziek?

 

Misschien hebben jullie een favoriet nummer dat je wilt gebruiken voor de openingsdans. Neem dat dan mee op een cd of je smartphone. Hebben jullie nog geen keuze gemaakt, dan is dat ook geen probleem. Samen met jullie maken we dan tijdens de honeymooncursus een keuze.

 

Partycentrum

 

Neem ook eens een kijkje op de site van ons partycentrum voor jullie trouwlocatie. Voor een intiem of uitgebreid diner, receptie of een origineel en exclusief huwelijksfeest kan je bij ons uitstekend terecht in één van de sfeervolle zalen. www.feestgeven.nl

 

Hoofdvestiging Centrum Alphen ->

Stijl Dag Tijd Start Frequentie Kosten
Honeymooncursus Small (prive cursus) Op aanvraag 120-minuten 1 les € 119 per persoon aanmelden
Honeymooncursus Medium (prive cursus) Op aanvraag 60 -minuten 3 lessen € 169 per persoon aanmelden
Honeymooncursus Large (prive cursus) Op aanvraag 60-minuten 5 lessen € 259 per persoon aanmelden
Beginnerscursus Blok 1 + 2 (groepscursus 1 1/2 uur per les) Woensdag 21:00 -22:30 31-01-2024 15 weken + slotavond € 249,50 per persoon aanmelden
Beginnerscursus Blok 1+2 (groepscursus 1 1/2 uur per les) Zondag 16:45-18:15 28-01-2024 15 weken + slotavond € 249,50 per persoon aanmelden

Let op! Mocht je op tijd zijn met het aanvragen voor je openingsdans. Is een korte cursus in groepsverband altijd een pre zodat je zoveel mogelijk dansuren maakt.