Peuter

DREUMESDANS

Samen met je dreumes heerlijk dansen en swingen en plezier maken

Home / Dreumesdans / Dreumes

Dreumesdans


Ontdek samen met jouw kind de magie van beweging tijdens Dreumesdans! Onze speelse danslessen zijn speciaal ontworpen voor ouder- en kinddans, waarbij jullie samen de vreugde van dans en muziek kunnen ervaren. Kom en beleef onvergetelijke momenten vol plezier en verbinding. 


Uw kind is welkom vanaf 1,5 jaar om bij ons op dansles te komen. Dansen spreekt enorm tot de verbeelding en stimuleert hen in de totale ontwikkeling. De dansles wordt op een speelse manier gegeven, waarbij plezier in het dansen voorop staat.

In deze les wordt gewerkt aan lichaams- en ruimtebesef. Daarvoor maken we gebruik van attributen, liedjes en spelletjes. Samen ontdekken de kids hoe ze zich in de ruimte kunnen bewegen en dansen.

Onze dreumes dansles is voor peuters van 1,5 tot 3 jaar. De lessen duren 30 minuten. Wilt u het een keer proberen? Neem dan gewoon een losse les af. Wel graag eerst even bellen om een plekje te reserveren.

Vanaf 2,5 jaar kunnen ze overstappen naar Peuterdans. Het verschil met dreumesdans is dat dit nu zonder de ouder erbij is. De ouders wachten dan tijdens de les in onze gezellige barruimte.

 

Abonnementsprijzen:

Dreumesdans per les van 30 minuten: 
1 x per week dansen - € 23,00 per maand

Hoe werken wij?

Wij werken voor deze cursus met een los contributiesysteem.

 Dat wil zeggen:

  • Je kunt elke week instromen;
  • Opzeggen met slechts één volle kalendermaand opzegtermijn;
  • Bij aanmelding éénmalig 1 maand borg (wordt bij opzegging verrekend met de opzegmaand).

 

 

Hoofdvestiging Centrum Alphen ->

Stijl Dag Tijd Start Frequentie Kosten
Dreumes (1,5-3) Woensdag 09:30-10:00 27-09-2023 NEW start bij voldoende animo € 23,00 p/mnd aanmelden