BANNERiDance

Wedstrijden

iDance®Studio

Binnen jeugdafdeling van Cools Dance&Events hebben we een aparte tak opgericht speciaal voor wedstrijddansers, selctiedansers.
Deze afdeling noemen we: the iDance®Studio

Binnen de iDance®Studio is het mogelijk  is het mogelijk om deel te nemen aan danswedstrijden en speciale optredens, voor verschillende disciplines van dansvormen.

De dansvormen waarin wedstrijden mogelijk zijn:
-Ballroom & Latin
-Hiphop & Streetdance
-Breakdance
-Moderne Dans en klassiek ballet

 

AUDITIES:
Tijdens het seizoen worden er verschillende audities georganiseerd. Tevens zijn er mogelijkheden waarbij de docent c.q coach een danser kan selecteren vanuit een social class als hij of zij gelijk talent spot.

Als een danser geselecteerd wordt dan krijgt de danser met mogelijk talent een keuze om door te stromen naar een the iDance®Studio. Binnen de dansstudio komt dansen als sport en prestatie op de voorgrond te staan. Natuurlijk zijn de lessen zijn trainingen nog vol plezier en energie, maar daarentegen wel intensiever.

Van wedstrijddansers wordt vanaf het begin verwacht dat zij meerdere keren per week trainen en diverse dansstijlen gaan volgen. Dit doen wij om de dansers zo breed mogelijk aan scala van dansvormen in zich op te laten nemen en om hun skillz te verbreden met als eindelijk doel nog beter te kunnen scoren op wedstrijden en battles.


Het Trainingsrooster staat niet op deze site, zo ook de bijbehoorde huisregels en aanvullende voorwaarden. deze worden uitdeeld als je bij de iDance®Studio terecht komt.


WEDSTRIJDORGANISATIES

Voor onze jeugdafdeling zijn wij aangesloten bij diverse wedstrijdbonden:

NVAD               - Ballroom en Latin landelijk
UDO                 - Hiphop en Breakdance   (solo's en teams) landelijk en europees
HIPHOP UNITE  - Hiphop en Streetdance crews, duo en solo's


 logo iDance®