BANNERiDance

Online

Cools Online Corona richtlijnen 

Goed nieuws:
Aan de hand van de nieuwe regels die vanaf 14 oktober vanaf 22.00 uur gelden mogen alle lessen voor peuters, little kids, kids en teens voor nu doordraaien. Voor de volwassenen afdeling 18+ draait alles door met de 1,5 meter afstand. Dit geldt ook voor de ballroom en latin- en salsaafdeling.

Ons horecagedeelte gaat echter dicht.

Om de toestroom van 18+ te verminderen is het niet meer mogelijk voor ouders en toeschouwers om tijdens de lessen in de dansschool te wachten. Gebruik de tijd die je moet wachten bijvoorbeeld om dan boodschappen te doen.

Mondkapjes:
Vanaf donderdag 15 oktober verzoeken wij iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen bij het betreden van de dansschool. Het mondkapje gaat pas af als je in de zaal bent waar je gaat dansen. Na de les gaat het mondkapje weer op als je de dansschool verlaat.

Nieuwsbrief:
Vandaag woensdag 14 oktober gaan de nieuwsbrieven met alle belangrijke informatie de deur uit. Heb jij deze vanavond nog niet ontvangen, check eerst je spambox, neem daarna contact op met de administratie op 0172-474741 zodat we je email kunnen checken.

Deze regels gelden tot er op de volgende persconferentie nieuwe maatregelen worden gegeven.