BANNERiDance

Online

Cools Online Corona richtlijnen 

Belangrijk nieuws:
Aan de hand van de nieuwe regels die vanaf de persconferentie van 12 januari gelden mogen alle lessen voor peuters, little kids, kids, teens en volwassenen niet meer live doordraaien tot en met 9 februari. Naar ons idee ook een wijs besluit van de overheid om de verdere verspreiding van het corona virus een halt toe te roepen.  

Vandaar dat we door gaan met online zoomlessen voor alle solo dansvormen voor jong en oud en de theaterlessen zodat de lessen in de veilige thuis omgeving kunnen plaats vinden. 

Voor de koppeldansvormen (ballroom-latin en salsa) zullen de lessen on hold worden gezet en gaan wij verder vanaf 10 februari zonder tegenbericht.

Online lessen hoe werkt het?
Jullie krijgen per mail, de dag ervoor of op de dag zelf van je les, de zoomlink voor de online les(sen). Dus hou je emailbox in de gaten. Geen linkje gehad? Bel ons dan gerust. Nog niet bekend met programma Zoom via de pc of tablet? Geen probleem we helpen je op weg. Helemaal onderaan van deze pagina zie je een tutorial video.

Zie hieronder het online lesrooster, lestijden kunnen iets afwijken van live rooster, check dus goed:


 


Nieuwsmedeling per email:
Let op, het is belangrijk dat we iedereen goed kunnen bereiken, dus als je geen nieuwsbrieven ontvangt, check dan je spambox of mail ons : administratie@dansenleren.nl tel. (0172)474741

__________________________

Cools Online video program

Deze pagina is speciaal voor de corona periode ingezet. Mochten de danslessen / theaterlessen live niet mogelijk zijn, dus bij tijdelijke lockdown door de overheid als maatregel ingezet, dan is deze pagina daar om de lessen digitaal voort te zetten.

Op deze pagina vind je alle informatie aangaande danslessen, theaterlessen online.


Hoe werkt het:
   -  Je krijgt, via de email, voor de les(sen) waar je op zit een zoom linkje(s)

   -  Linkje werkt op PC / tablet of smart mobieltje

 • Ongeveer 5 minuutjes voor de lestijd klik je op de link om in te loggen.
 • We houden lessen zoveel mogelijk aan als in de live situatie.
 • Volg je meerdere lessen krijg je ook meerdere zoomlinkjes.
 • Ben je per ongeluk te laat met inloggen is dit geen probleem, link werkt dan nog steeds.
  Je kan alleen meedoen met je beeld aan en eigen geluid uit.


  Weten hoe Zoom werkt via PC of mac:  KLIK HIER

  Weten hoe Zoom werkt via smartphone: KLIK HIER

  How Zoom works english tutorial: KLIK HIER

  Geen zorgen maken als het even niet lukt om in te loggen, het is voor iedereen even wennen. Rustig proberen als helemaal niet lukt gewoon ons bellen.
  Onthoud,  de lockdown om het corona virus terug te dringen is tijdelijk en voor nu noodzakelijk. Het is van belang dat we de maatschappij zoveel als mogelijk door kunnen laten draaien zeker voor de kinderen en de tieners.


  Hulplijn : (0172)474741