Ballroom & Latin

STIJLDANSEN

Ballroom/Latin is de perfecte richting om veel verschillende dansstijlen te leren op hedendaagse muziekstromingen. Ideaal voor een feestje en een perfect avondje uit voor alleen of samen. Kies je doelgroep en scroll naar beneden voor tijd en rooster.

 

Home / Ballroom & Latin Dance / Dansen met dementie

Ballroom en Latin

We gaan stijldansen. Een avondje uit, samen genieten!

Nieuw in samenwerking met St. Spinselz gaan we een prachtig project starten door ballroom en latin lessen te gaan verzorgen voor mensen met beginnende dementie samen met je partner of mantelverzorger.

Dansen maakt gelukkig en dansen kan overal, maar dansen is meer. Dansen is een non-verbale manier om te communiceren en daardoor ook een manier waarop mensen elkaar(weer) kunnen vinden. Ook, of juist, als het geheugen het af heeft laten weten geeft dansen je dan kans om weer jezelf te zijn. 

Dansen heeft ook de voordeel dat  mensen met dementie lichamelijk wat actiever zijn. Daarnaast helpt dansen om contacten te leggen met andere mensen, dansen zorgt ervoor dat mensen elkaar zien en dat zij plezier hebben met elkaar.
 
De cursus bestaat uit 10 lessen + 2 proeflessen op de woensdagavond van 19.45-21.00 uur.
Tijdens de lessen is er ook een gezellige pauze waarbij je aan de bar of zaal een heerlijk drankje kan nuttigen.
Het lesgeld bedraagt €115,00 per persoon.
Aanmelden kan via veld hieronder.
Mochten jullie na het doen van 1 of 2 proeflessen  ( 4 en 11 maart) het niet geschikt en leuk vinden, is het mogelijk zonder enige verplichtig stoppen.

Meer info of telefonisch aanmelden? Makkelijk gedaan! Bel onze dans-infolijn: 0172-474741

interessant lees materiaal: KLIK HIERHoofdvestiging Centrum Alphen ->

Stijl Dag Tijd Start Frequentie Kosten
Dansen met Dementie Woensdag 19:45-20:45 04-03-2020 12 weken € 115,00 per persoon aanmelden